10 bloggeri internaționali au explorat Dobrogea

”Explore Dobrogea” un Infotrip organizat în perioada de 22-29 Iulie de Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Eventur Grup, Consiliul Județean Tulcea, Consiliul Județean Constanța,Organizația Patronală Mamaia-Constanța și alți parteneri.

10 bloggeri internaționali de călătorie, citiți de 5 milioane de internauți din întreaga lume, au sosit in Dobrogea. După ce au vizitat Constanța, Mamaia, Cetatea Histria, au sosit în județul Tulcea într-o superbă locație în apropierea Cetății Heraclea. In următoarele zile vor avea prilejul să viziteze Delta Dunării și Dobrogea de Nord, obiectivele turistice din destinație, ceea ce a întregit experiența dobrogeană începută în județul Constanța.

Aventura bloggerilor in Ținutul Dobrogean s-a încheiat printr-un seminar “Impresii Directe”, la care au participat alături de autoritățile județene și locale, șefii Centrelor de Informare Turistice, importanți operatori în turism și reprezentații organizațiilor patronale in turism, din județele Tulcea și Constanța. Avem convingerea că experiența bloggerilor in regiunea Dobrogea și promovarea acesteia in social media internațională va contribui la asigurarea vizibilității în plan internațional a destinației turistice. Infotripul “Explore Dobrogea” se înscrie in complexul de măsuri asumat prin planul managerial de conducerea Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, destinat promovării intensive la nivel internațional a Deltei Dunării și Dobrogei de Nord ca și destinație turistică unică.

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!