Cătălin Țibuleac: ”Delta Dunării a fost preferata turiștilor și în 2021”


”Pentru noi, 2021 a fost un an fabulos, în ciuda tuturor piedicilor și încercărilor unora de a face presiuni și de a se insinua în activitatea Asociației!

Asociația Delta Dunării și-a continuat misiunea pe care și-a propus-o acum patru ani: Delta Dunării să devină ”Perla Coroanei” în turismul românesc și port-drapel al promovării internaționale a Destinației România!

Am continuat și în acest an complicat, marcat de multe provocări, cu zeci de proiecte, parteneriate și acțiuni de promovare a destinației turistice în plan regional, național și, mai ales internațional, documentarul ”WILD DANUBE” încununând eforturile noastre.

Delta Dunării a fost preferata turiștilor și în acest an, deși suntem încă în pandemie, apropiindu-ne ușor dar sigur de cifrele din 2019, ceea ce dovedește odată în plus că activitatea noastră este sustenabilă și în concordanță cu vremurile.

Prin Federația Asociațiilor de Promovare Turistică și Alianța Pentru Turism am devenit o voce puternică în relația cu Președintele României, Guvernul României, Parlament și ministere, fiind liderul a poate celui mai important Grup de Lucru – OMD și Promovare, asigurând Deltei Dunării și comunităților, operatorilor economici acea vizibilitate și recunoaștere de care avem nevoie în aceste timpuri.

Mulțumim tuturor partenerilor, prietenilor care ne-au sprijinit în acest an și vă dorim tuturor un An 2022 mai bun, cu sănătate și multe împliniri!

Și nu putem încheia acest an decât parafrazându-l pe Winston Churchil printr-un citat care definește activitatea Asociației Delta Dunării: “Niciodată cei mulți nu au datorat atâta celor puțini”

Urmăriți-ne cu atenție și în 2022 și sprijiniți-ne, dacă puteți sau cel puțin nu ne încurcați, pentru că vor urma noi surprize minunate pentru destinația Delta Dunării care, din fericire, nu are culoare politică!” a declarat Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării.

Citiți întregul material pe Atac de Constanța

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!