Charlie Ottley și „Wilde Danube Delta”

Charlie Ottley celebrul realizator de televiziune a lansat la Jurilovca noul său proiect, documentarul “Wild Danube”.
Documentarul va fi filmat în Delta Dunării, în cele patru anotimpuri și va fi lansat de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie 2021.

Potrivit reprezentanților lui Charlie Ottley, documentarul va fi prezentat la o televiziune națională și apoi fragmente din documentar, vor rula timp de o lună la BBC WORLD. Ulterior se vor produce DVD-uri, care vor fi distribuite în școli, cu scopul de a conștientiza faptul că România are ceva unic: Delta Dunării.

”Mă simt foarte norocos că sunt astăzi aici și că putem să anunțăm proiectul nostru, ”Wild Danube”. Am început filmările și vom surprinde Delta în toate anotimpurile. Vom încerca să redăm toate locurile ascunse, toate bucuriile, toate frumusețile acestui loc. Vom oferi o priveliște a Deltei care nu a fost văzută până acum. Dorim să prezentăm lumii acest ținut feeric, aceaste întinderi spectaculoase de apă, să rebrenduim acest loc, ca fiind “Amazonul Europei”, să atragem cât mai mulți turiști în această zonă minunată”, a spus Charlie Ottley.

“Proiectul jurnalistului Charlie Ottley „Wild Danube”, reprezintă o oportunitate pentru noi de a promova Delta Dunării în spațiul European. (…) Charlie Ottley este îndrăgostit iremediabil de România, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai țării noastre în plan internațional iar noi suntem extrem de onorați să-l sprijinim în proiectul “Wild Danube”. Documentarul va arata lumii întregi delta, necosmetizată, cu bune și cu rele, exact așa cum este ea iar filmările au început deja la Jurilovca, Enisala, Lacul Razim, Crisan, Mila 23 și vor continua în toate colțurile deltei, în toate cele patru anotimpuri. Sperăm ca prestigiosul producător de televiziune, să fie încântat de ceea ce îi arătăm noi și suntem absolut convinși că Delta Dunării a câștigat deja un prieten: Charlie Ottley!” a spus Cătălin Țibuleac, de la Asociația Delta Dunării.

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!