Deschiderea oficială a sezonului turistic în Delta Dunării

Asociația Delta Dunării a organizat, ca în fiecare an, “Deschiderea oficială a sezonului turistic în Delta Dunării”. Acum, poate mai mult ca oricând, a fost și este nevoie să arătăm tuturor că Delta Dunării rămâne o destinație turistică sigură și atractivă, o oază de liniște, un paradis verde care te lasă fără cuvinte.

Au fost alături de AMDTDD, reprezentanți ai hotelierilor și propietarilor de pensiuni din Delta, autoritățile din Jurilovca, Crișan și ai ARBDD, membrii în Asociație, dar și reprezentanți ai pescarilor din Delta Dunării și ai HORECA din municipiul Tulcea. Evenimentul a beneficiat de prezența masivă a reprezentanților mass-media națională, regională și locală.

Mulțumim Silviu Rahău, Galina Teleucă, Viorica Bîscă, Silvia Savu, Grig Bejan, Raluca Cacencu, Cătălin Balaban. Mulțumim Antena 1, ProTV, Antena 3, Digi 24, Euronews, Radio România Internațional, Europa FM, DcNews, Atac de Constanța, Actualitatea 24, Go NexT, Bizplus, Cetățeanul, Ziarul Amprenta, Ziarul de Constanța, Info Tulcea, Radio Delta, Telegraf, Ziarulzigzag.

Mulțumim pentru sprijinul acordat: Eugen Ion, Primăria Jurilovca, Holbina Trei Bibani, Pensiunea Sharaiman, Pensiunea Casa Pescarului Lunca, Pensiunea Cuplul Călător Jurilovca, Pensiunea Califar și tuturor membrilor și partenerilor AMDTDD, care au înțeles că este necesară o promovare coerentă, eficientă a Destinației Delta Dunării.

Mulțumim inimosului voluntar Ovidiu Oprea, autorul frumoaselor materiale foto și video care ne bucură ochii și sufletul!

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!