EuropaFm: În Delta Dunării, aproape toate locurile de cazare pentru minivacanţa de Paşte şi 1 Mai au fost rezervate

Cea mai râvnită zonă turistică pentru minivacanța de Paște și 1 Mai este Delta Dunării. Aproape toate locurile au fost rezervate din vreme, Delta fiind considerată cea mai sigura destinație turistică, în pandemie.

Natura din Delta Dunării, întinderile pitorești de apă și uscat sunt cele care asigură condițiile potrivite pentru o vacanță în pandemie. Potrivit lui Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării, locurile de cazare în minivacanta de Paște și 1 Mai sunt deja ocupate:

“Aproape 10.000 de locuri de cazare în pensiuni de 2-3-4 margarete, până la resorturi de 4-5 stele. Delta este pentru cam toate categoriile de turism”.

Tarifele de cazare în Delta Dunării sunt mai mari în alte zone ale țării. Dragoș Anastasiu este proprietarul unui complex turistic de 4 stele din Sfântu Gheorghe-Deltă.

” Cam toată Delta e destul de plină. Pentru programul de Paște tarifele au fost la 240-250 de euro, trei nopți, cu totul inclus. În timpul săptămânii suntem la jumătate din prețul ăsta. Delta Dunării, ca și toată România, este pentru toate buzunarele”, a declarat Dragoș Anastasiu pentru Europa FM.

Pentru 3 zile de cazare, preturile sunt între 800 și 2000 de lei,  în funcție de gradul de confort. Iar Corina Davidov, de la Asociația Delta Dunării, explică de ce este sigură această destinație turistică:

“Este cea mai sigura destinație pentru că, uitați unde ne aflăm. Noi nu avem aici hotel lângă hotel sau parcări pline. Avem camere răsfirate, foarte multa iarbă verde. Oamenii nu se îmbulzesc. Teste în fiecare cameră, mănuși, dezinfectante. Peste tot se respectă măsurile de restricție”.

Pe lângă odihna din cele trei zile de minivacanță, ofertele cuprind plimbări cu barca prin canalele din Delta Dunării, spectacole folclorice oferite de localnici, cina din noaptea de Înviere și multe alte surprize.

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!