GoNext: Jurnaliștii străini vin în Delta Dunării și Dobrogea de Nord pentru a contura o imagine a destinației turistice

Ministerul Turismului, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, în vederea pregătirii preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene, organizează o serie de vizite de informare pentru reprezentanții mass-media din străinătate.

În acest context, în perioada 31 mai – 2 iunie, are loc infotripul organizat în Delta Dunării și Dobrogea de Nord.

Turismul reprezintă unul dintre principalii piloni ai economiei și o prioritate pentru autoritățile centrale și locale.

Delta Dunării și Dobrogea de Nord trebuie sa devină o Destinație Turistica importantă în Europa, președinția României la Consiliul Europei și vizita jurnaliștilor oferind o oportunitate unică în acest sens.

Imaginea Destinației Turistice va fi conturată de relatările obiective ale celor 22 de reprezentanți ai mass-media prezenți în acest infotrip.

Acțiunea este susținută și coordonata, la nivelul Destinatiei Turistice de către Consiliul Județean Tulcea, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Cosmin Târnăcop – consilier evaluare-examinare, în cadrul Ministerului Turismului (responsabil de zona Tulcea), precum și de alte autorități și instituții locale care vor prezenta cele mai importante atracții din destinație

sursă GoNext

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!