Minivacanța de Paști: Delta Dunării, în topul preferințelor. Aproape 60% din locuri au fost deja ocupate

Delta Dunării este, și în acest an, în topul preferințelor turiștilor pentru perioada sărbătorilor de Paște. Potrivit Asociației Delta Dunării, până acum, în baza consultării rezervărilor, gradul de ocupare este de aproape 60%, în majoritatea unităților de cazare din Rezervație.

Delta Dunării îi așteaptă pe turiști, și în această primăvară, cu oferte de cazare variate, de la case tradiționale, pensiuni și până la hoteluri de 3, 4 și 5 stele.

Corina Davidov, de la Asociația Delta Dunării, spune că, pentru minivacanța de Paște, gradul de ocupare este deja de 60%:

„Pachetele turistice pentru minivacanța de Paște pornesc de la 1.350 de lei pentru două persoane și ajung până la 700 de euro. Serviciile pot fi achitate și cu ajutorul voucherelor de vacanță”.

Ofertele sunt pentru pachete de trei sau patru nopți și, in funcție de preferințe, serviciile sunt cu mic dejun, cu demipensiune. Iar cina festivă din noaptea de înviere cuprinde, bineînțeles, mâncăruri tradiționale din Deltă. Și asta nu e totul.

„Administratorii de pensiuni și hoteluri au pregătit pe lângă mese festive cu produse tradiționale și activități pentru întreaga familie: plimbări cu barca, cu caiacul, canoea, biciclete, concursuri de tras cu arcul, căutatul ouălor de către copii. La toate astea se adaugă muzica și dansurile tradiționale ale ansamblurilor comunităților din Deltă”.

Flora și fauna din Rezervație, întinderile pitorești de apă și uscat, liniștea de aici, sunt elementele principale care atrag turiștii în Delta Dunării.

Urmăriți întreg articolul și materialul audio pe EuropaFm

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!