Politică de confidențialitate

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării

Termeni și condiții de utilizare a site-ului din cadrul domeniului ”amd-deltadunarii.ro”

Acceptarea condițiilor.

Domeniul Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, ”amd-deltadunarii.ro”  asigură servicii de informare, cu caracter general. În acest scop, domeniul conține legături web spre alte site-uri, aparținând unor terți, asupra conținutului  cărora Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării nu își asumă nicio responsabilitate. Pentru a utiliza conținutul de la terți pe site-ul nostru, aceștia pot cere să fie acceptați termenii și condițiile specifice, inclusiv politicile lor referitoare la modulele cookie, asupra cărora AMDTDD nu are control.

Folosirea  site-ului din cadrul domeniului  ”amd-deltadunarii.ro” (denumit în continuare ”site”) implică  acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor  mai jos menționate, dar și a tuturor efectelor și consecințelor firești ale acestora.

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării poate modifica oricând termenii și condițiile de utilizare, fără a avea vreo obligație de notificare în acest sens. Ne rezervam dreptul de a modifica politica de confidențialitate.

Prin accesarea site-ului și navigare, utilizatorii  acceptă implicit  termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care  nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, utilizatorii trebuie să oprească orice accesare sau navigare.

Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării  si a furnizorilor săi, si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a oricăror elemente enumerate nelimitativ mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Condiții de utilizare

Politica privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării se conformează Regulamentului (UE) 2016/679 privind privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Prin accesarea site-ului sau navigare nu se colectează și nu se solicită accesul la datele personale ale utilizatorilor, cărora le sunt respectate  drepturile şi libertăţile fundamentale, dreptul la protecţia datelor cu caracter personal, instituit prin Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR) și Legea  nr. 190/2018.  Site-ul nu solicită și nu prelucrează datele cu caracter personal precum nume și prenume, număr de telefon, însă poate prelucra date publice de profil, precum adresa de e-mail, date referitoare la modul în care utilizați site-ul, precum și orice alte categorii de date furnizate în mod direct în contextul creării contului de utilizator, dar și cele furnizate  în mod indirect, precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvența de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

În scopul îmbunătățirii experienței de navigare, site-ul folosește cooki-uri, care pot stoca informații despre preferențiale și istoricul de navigare al utilizatorilor.

Prin accesare și navigare, utilizatorul își exprimă în mod expres și valabil consimțământul de a accepta termenii și condițiile, precum și de a utiliza cooki-urile, iar lipsa consimțământului îl obligă la părăsirea imediată a site-ului.

Neangajarea răspunderii

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării oferă acest site strict în scopul de informare preliminară și nu-și asumă nicio  răspundere legală pentru alte acțiuni, de orice natură.

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!