Știrile ProTv: Revelion în Deltă, fără petrecere sau foc de artificii

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri pentru Revelion şi vreţi să intraţi în linişte în noul an vă propunem o destinaţie izolată: Delta Dunării.

În ecosistemul unicat în Europa veţi începe vacanţa cu o călătorie cu barca pe canale, iar de pe masa de sărbătoare nu vă vor lipsi preparatele din pește. Petrecerile sunt însă interzise, iar focurile de artificii vor fi înlocuite de spectacolul unic pe care soarele îl dă, la apus.

Chiar dacă suntem în decembrie, nu vă gândiţi că dacă mergeţi cu barca pe Dunăre o să îngheţaţi. Gazdele s-au pregătit şi pun la dispoziţia oaspeţilor ambarcaţiuni acoperite şi încălzite pentru plimbările pe canele ori transferul de la Murighiol sau Tulcea.

În Deltă, puteţi să vă cazaţi în hotelurile şi pensiunile din Sf. Gheorghe, Crişan, Murighiol ori Tulcea. Unele oferă pachete all inclusive. Nu vor fi organizate petreceri, dar veţi putea să mergeţi într-un safari în pădurea Letea ori să vă bucuraţi de peisajul Beniamin Crăciun, Manager Hotel: “Cred că trebuie să descoperim ceva nou chiar şi cu această pandemie. Să descoperim delta în timpul sezonului rece pentru că este liniştită, este frumoasă, avem toate condiţiile pentru oaspeţii noştri ca ei să se simtă foarte bine veniţi”.

Cătălin Tibuleac, Asociaţia de Promovare a Deltei Dunării: “Pescuitul poate face deliciul petrecerii unei vacanţe în Delta Dunării. Nu în ultimul rând, să nu uităm de tradiţii, gastronomie locală”.

Urmăriți întregul reportaj pe Știrile ProTv

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!