Știrile ProTv: Sărbătorile de Paște într-un castel din Transilvania sau în Delta Dunării

Dacă anul trecut de Paște ne aflam în stare de urgență, anul acesta foarte mulți vor să meargă în locuri de poveste, departe de agitația orașelor.

Au la dispozitiție numeroase castele din Transilvania, ridicate pe domenii întinse și ideale pentru câteva zile de odihnă. Dar oaspeții sunt bineveniți de Paște și în pensiunile cochete din Delta Dunării. Pentru că noile restricții limitează capacitatea de cazare, rezervările trebuie făcute din vreme.

Mulți români vor să petreacă Paștele și în Delta Dunării. Aici vor fi deschise aproximativ 85% din unitațile de cazare: 8.000 de locuri în peste 440 de pensiuni și hoteluri.

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Manaement al Destinației Turistice Delta Dunării: “De 1 mai, Paște avem rezervări undeva între 35 și 60%. Prețurile pleacă de undeva de la 800 de lei 3 nopți de cazare până la 2.000 de lei tot 3 nopți de cazare”.

La un complex de 5 stele, pe lângă activități tradiționale, oaspeții au la dispoziție și un centru spa modern.

Christophe Jacquat, general manager: “Avem un grad de ocupare de aproape 85 – 90%. Inclus mic dejun, bufet în noapte de înviere prânz și cina festivă cu băutură”.

Urmăriți întregul reportaj pe Știrile ProTv

#AMDTdeltadunarii

Urmariti-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!